MacWet Handsker

349,00 DKK
349,00 DKK

MacWet Handsker

SKU Nr.:

1490-MW-L-Kon

Kan vaskes på 40 grader

All grip, no slip


Dette er det absolut vigtigste tema for disse fantastiske MacWet long cuff Micromesh sports handsker. Det ekseptionelle gode greb i både vådt og tørt vejr er af yderste vigtighed i mange forskellige aktiviteter som bl.a. golf, ridning, skydning, fiskeri, cykelsport, mountainbiking, paragliding, jagt og mange mange andre. Selv under de vådeste betingelser vil MacWet handskerne opfylde de højeste krav for et perfekt greb.


Komfort


Den højt prioriterede komfort i disse handsker, giver en fantastisk finger-fornemmelse, der gør det muligt at arbejde med selv meget små ting f.eks finjustering af kamera, montering af fiskeudstyr, ladning af geværer, brug af Iphon og taplets osv uden at tage handskerne af.


Uanset din sport eller aktivitet, behøver du aldrig mere at gå på kompromis, hverken med komfort eller greb, med disse MacWet handsker!


Model


Denne lange model har en kraftig, elastisk og tætsluttende manchet, der yderligere forstærkes af et holdbart velcrobånd lige over håndleddet. 


De syntetiske fibre, der anvendes i MacWet handskerne, gør at vandet let transporteres omkring og over handskernes overfalde. 


Størrelse


For at sikre dig den helt rigtige handskestørrelse til din hånd, tager du et centimetermål og måler på tværs af håndfladen, lige under dine fingre.


7 cm = str 7 (passer som oftest en str medium kvinde)
8 cm = str 8 (passer som oftest en str medium mand) 


Se størrelses skem på billed til venstre

MacWet handskerne kan maskinvaskes ved 40 grader, hvilket er med til at sikre handskernes maximale ydeevne lang tid fremover.


 65% Polyamid 31% Polyurethan 4% Elastane
  • Kraftig elastisk manchet med velcrolukning.


  • Letvægts sports handske


  • Blød, mesh dækket overflade


  • Lavet af unikt Aquatec ® materiale