Busy Buddy Bouncer  aktivitetsfoderbold

49,00 DKK
49,00 DKK

Busy Buddy Bouncer aktivitetsfoderbold

SKU Nr.:

5763-bb-bisc-bncr-m-28-kon

Findes kun online Kan komme i opvaskemaskinen på øverste hylde.

Bouncer aktivitsbolden er lavet stærkt gummi og larmer derfor ikke, når hunden leger med den. Kan også bruges som almindelig bold til hunden der er lidt voldsomme ved legetøjet.


Bouncer aktivitsbolden er fra Busy Buddy, som laver kvalitets aktivitetslegetøj i robust bidfast gummi materiale, uden giftstoffer.


Funktion:


Fyld foder eller godbidder i enden af Bouncer Bolden. Hunden skal trille/ skubbe til Bouncer Bolden med poter eller snuden for at få foder/godbidderne ud.


Hundens opgave:


1: Bruge hjerne for at knække koden til, hvordan den får adgang til foder/godbidder.


2: Udfører en fysisk handling.


3: Bruge lugtesansen for at finde foder/godbidder.


4: Din hund vil blive fysisk og psykisk stimuleret


Din hund vil elske dig for, at få lav at bruge sine sanser.


 


Anbefalinger:

Det er vigtig du fjerne Bouncer Bolden, når den er tom. Hunden skal kun have adgang til Bouncer Bolden, når der er foder i og så længe den viser interesse. Når du derefter tager Bouncer Boldenfrem igen, vil din hund hoppe og danse af iver efter at komme i gang med opgaven.


Anskaf dig 2 eller flere forskellig aktivitets foder beholdere, brug dem på skift. Hunden kan ikke helt huske, hvordan den knækker koden, hvis den ikke har været præsenteret for forskellige typer aktivitets beholderen i et stykke tid.


Har du en hund der sluger sin mad, kan du permanent foder i forskellige aktivitets foder beholdere. Det vil give ro i mavesækken, længere nydelse af måltidet, samt stimulerer hunden både fysisk og psykisk.


 


Fås i Lilla størrelse:


M: 7 cm (Lidt større end en alm. tennisbold)


L: 9 cm