Kong Wobbler

159,00 DKK
159,00 DKK

Kong Wobbler

SKU Nr.:

5663-11034010-kon

Super aktivitets foder beholder. KONG Wobbler er designet med sand i bunden, så den tipper op igen når hunden ”basker” til den. Kong Wobbler er fantastisk, kan åbnes, hvilket gør det nemt at fylde foder/godbidder i, samt meget let at rengøre og kan vaskes i opvaskemaskinen.


Lavet i stærkt plastik uden giftstoffer. Kan tåle opvaskemaskinen.


 


Funktion:


Fyld foder eller godbidder i KONG Wobbler. Hunden skal trille beholderen rund med enten næse eller poter, hvor ved der kommer foder/godbidder ud.


Hundens opgave:


1: Bruge hjerne for at knække koden til, hvordan den får adgang til foder/godbidder.


2: Udfører en fysisk handling.


3: Bruge lugtesansen for at finde foder/godbidder.


4: Din hund vil blive fysisk og psykisk stimuleret


Din hund vil elske dig for, at få lav at bruge sine sanser.


 


Anbefalinger:

Det er vigtig du fjerne KONG Wobbler , når den er tom. Hunden skal kun have adgang til KONG Wobbler , når der er foder i og så længe den viser interesse. Når du derefter tagerKONG Wobbler frem igen, vil din hund hoppe og danse af iver efter at komme i gang med opgaven.


 


Anskaf dig 2 eller flere forskellig aktivitets foder beholdere, brug dem på skift. Hunden kan ikke helt huske, hvordan den knækker koden, hvis den ikke har været præsenteret for forskellige typer aktivitets beholderen i et stykke tid.


 


Har du en hund der sluger sin mad, kan du permanent foder i forskellige aktivitets foder beholdere. Det vil give ro i mavesækken, længere nydelse af måltidet, samt stimulerer hunden både fysisk og psykisk.


 


 


Fås i:


Small 16 cm i høj til hunde under 11 kg.


Large 20 cm høj til hunde over 11 kg.