Busy Buddy Kibble Nibble, aktivitetsfoderbold

115,00 DKK
115,00 DKK

Busy Buddy Kibble Nibble, aktivitetsfoderbold

SKU Nr.:

5763-bb-kib-nib-s-28-kon

Kan skilles ad og gå i opvaskemaskinen på øverste hylde.

Kibble Nibble er en rigtig sjovt og spændene aktivitetsfoderboldt, hvor hunden kan se foder/godbidderne igennem de små ruder.


Kibble Nibble er fra Busy Buddy, som laver kvalitets aktivitetslegetøj i robust bidfast gummi- plast materiale, uden giftstoffer.


Kibble Nibble, aktivitetsfoderbold kan se skrøbelig ud, men DET er den ikke... Du kan kaste den ned i et beton gulv og den hopper op i hænderne til dig uden en ridse!


Funktion:


Åben Kibble Nibble og fyld foder eller godbidder i. Hunden skal trille/ skubbe til Kibble Nibble med poter eller snuden for at få foder/godbidderne ud.


Hundens opgave:


1: Bruge hjerne for at knække koden til, hvordan den får adgang til foder/godbidder.


2: Udfører en fysisk handling.


3: Bruge lugtesansen for at finde foder/godbidder.


4: Din hund vil blive fysisk og psykisk stimuleret


Din hund vil elske dig for, at få lav at bruge sine sanser.


 Anbefalinger:


 

Det er vigtig du fjerne Kibble Nibble, når den er tom. Hunden skal kun have adgang til Kibble Nibble, når der er foder i og så længe den viser interesse. Når du derefter tager Kibble Nibblefrem igen, vil din hund hoppe og danse af iver efter at komme i gang med opgaven.


Anskaf dig 2 eller flere forskellig aktivitets foder beholdere, brug dem på skift. Hunden kan ikke helt huske, hvordan den knækker koden, hvis den ikke har været præsenteret for forskellige typer aktivitets beholderen i et stykke tid.


Har du en hund der sluger sin mad, kan du permanent foder i forskellige aktivitets foder beholdere. Det vil give ro i mavesækken, længere nydelse af måltidet, samt stimulerer hunden både fysisk og psykisk.