HVEM ER VI

 

 

DYRESYGEPLEJERSKEN er etableret i februar 2014 af autoriseret veterinærsygeplejerske Juliet Hyslop Graham.

 

DYRESYGEPLEJERSKEN er etableret med det formål, at give kunderne mulighed for en personlig, professionel rådgivning og vejledning inden for fordring, aktivering, udstyr m.m.

DYRESYGEPLEJERSKEN har både en webshop og en detailbutik, hvor kunderne kan føle sig trygge ved de produkter, der tilbydes.

 

Jeg er uddannet diplomsælger samt merkonom i markedsføring og erhvervsøkonomi.

I 2004 valgte jeg at skifte erhverv, og i 2007 blev jeg uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske ved Hospitalet for familiedyr på Københavns Universitet (tidligere KVL). Her arbejdede jeg frem til januar 2014.

Min faglige viden er baseret på videnskab og samtidig har jeg en stor erhvervsmæssig erfaring inden for specielt hunde og katte. Jeg går ikke på kompromis med velvære/velfærd med mine egne eller andres dyr.

Jeg må sige, at dyr er min store passion, og mit arbejde med dyr fylder meget. I mit tidligere arbejde har jeg oplevet og set en del – både gode ting, men desværre også triste ting, og til tider har jeg været frustreret over og ked af, at se, at manglende kendskab og ukorrekt rådgivning, har været med til, at de kæledyr, vi holder så meget af, havner hos dyrlægerne.

Dette var med til at danne idegrundlaget for DYRESYGEPLEJERSKEN.

Jeg går ikke på kompromis med valg af produkter og de produkter der findes i butikken, er valgt med omhu, med det formål at tjene dig og dit kæledyr på bedste vis.

Har I spørgsmål til produkter eller andet er i altid velkommen i butikken på Piberhusvej 7, 4690 Haslev, alternativt på mail: info@hyslop.dk eller på tlf. 30141818.

 

Professionel rådgivning giver tryghed for dig, og trivsel for dit kæledyr.

 

DYRESYGEPLEJERSKEN er flyttet til Piberhus Plantage d. 1. Oktober 2014. Her er det planen, at DYRESYGEPLEJERSKEN skal brede sine vinger ud, og skabe et Univers med mulighed for hundetræning inde for forskellige træningstyper, udført af forskellige professionelle trænere. Der bliver mulighed for at deltage på kurser og til foredrag. Det er også muligt at leje et træningsareal, så man i ro og mag kan træne sin hund i fremmede omgivelser.

Du kan læse mere om disse aktiviteter under ”Træning og Foredrag”.

Mit valg af foder.

En af mine store missioner med at opstarte DYRESYGEPLEJERSKEN, var at finde et hunde- og kattefoder, der kunne leve op til de krav, jeg har qua min uddannelse og viden, samt standarder fra Universitets Hospitalet for Familiedyr, men ikke så bekosteligt, som det vi ellers kender.

Et foder, der kun bruger kvalitetsråvarer, og er udviklet ud fra den nyeste forskning, inden for fodring af hunde og katte. Kort sagt et super premium foder jeg stoler 100 % på, og som jeg med sikkerhed kan stå inden for over for mine kunder, venner og bekendte.

I sommeren 2014 indgik DYRESYGEPLEJERSKEN og PROF.DOG et samarbejde.

Ønsker du at blive forhandler af et stort udvalg af kvalitetsprodukter til hund, hest, kat og Out Door udstyr samt hunde- og katte foder fra Prof.Dog, er du velkommen til at kontakte DYRESYGEPLEJERSKEN Enegros på tlf. 30141818 

Jeg glæder mig til at give jer og jeres bedste venner en god rådgivning og tryghed, og håber, vi sammen kan danne rammerne om et trygt Univers for dyrene.